Uradna otvoritev programa: Manager osebnih in poslovnih financ

Deli:

22. novembra 2023, je bila Slovenija priča izjemnemu dogodku – “Dan Hrvaške v Sloveniji”. Tim Valores je z navdušenjem sodeloval kot diamantni sponzor, kar je za nas velika čast.

 

 

Dogodek je otvorila predsednica društva FAM, Darinka Pavlič Kamien, nato pa je občinstvo pozdravil še veleposlanik Republike Hrvaške v Sloveniji, Boris Grigić. Atmosfero je obogatil energičen govor predstavnice poslovne skupnosti Osjeti Hrvatsku, in naše izjemne sodelavke, Sanele Dropulić.

 

Podjetništvo med empatijo in umetno inteligenco

Vrhunec večera je bil panel “Podjetništvo med empatijo in umetno inteligenco”, kjer so poslovne osebnost razpravljale o sinergiji empatije in umetne inteligence v poslovnem svetu, njenih priložnostih in nevarnostih za podjetja in splošno življenje. Gostje panela so bile Darinka Bistrović (Didacta Advance d.o.o.), Barbara Domicelj (Microsoft Slovenija), Diana Gligorijević (TeleGroup d.o.o.), Olga Markič (Univerza v Ljubljani) in Janja Pavetić (Magis Wall d.o.o.).

Vendar pa to ni bilo edino presenečenje. Dogodek je bil tudi priložnost za predstavitev inovativnega programa “Manager osebnih in poslovnih financ”, ki ga lansirata Irena Linasi, CEO Tim Valores Slovenija, in Vitomir Tafra, dekan EBUS-Evropske poslovne šole Zagreb.

 

Irena Linasi-FAM-Dan Hrvaške v Sloveniji

Zakaj program Manager osebnih in poslovnih financ?

Podjetja iščejo posameznike s komunikacijskimi in vodstvenimi spretnostmi, finančnim znanjem ter sposobnostjo samoiniciativnosti. Želimo, da bi ta pomembna znanja pridobili prek programa za upravljanje denarja, ki ga ponujamo za osebne in poslovne potrebe. Znanja, ki jih bodo pridobili udeleženci, bodo služila kot orodje za prepoznavanje finančnih pasti in prevar, hkrati pa jim bodo pomagala izogniti se prekomernemu zadolževanju ter ne premišljenemu trošenju.

Obiščite ValoreSchool in si oglejte, kako ta program spreminja pravila finančne igre. Irena Linasi in Vitomir Tafra sta v intervjuju predstavila nekaj pomembnih informacij v zmezi s programom.

 

Vitomir Tafra in Irena Linasi

 

“Dan Hrvaške v Sloveniji” ni bil le dogodek, temveč priložnost za povezovanje in izmenjavo idej. Navdušeni smo nad odzivom in že z nestrpnostjo pričakujemo prihodnje priložnosti za nadaljnjo rast in sodelovanje.

Deli:

About The Author

Preberite tudi

Nakup ali prodaja plemenitih kovin

Enostavno kupite ali prodajte plemenite kovine po najugodnejših pogojih na trgu

Metalni račun Valores

Vstopite v svet plemenitih kovin s poljubnimi zneski od 50 € naprej in vse do svojih ciljev

Nakup ali prodaja plemenitih kovin

Enostavno kupite ali prodajte plemenite kovine po najugodnejših pogojih na trgu

Metalni račun Valores

Vstopite v svet plemenitih kovin s poljubnimi zneski od 50 € naprej in vse do svojih ciljev