Pravna določila

Zadnja posodobitev: 05.10.2020

  1. Legitimnost poslovnega subjekta Tim Valores d.o.o.

Določila v teh splošnih pogojih se nanašajo na podjetje Tim Valores d.o.o., ustanovljeno v Sloveniji, s sedežem na Jarški cesti 10b v Ljubljani, matična številka podjetja 6530397000. Podjetje Tim Valores d.o.o. je bilo ustanovljeno 15.1.2014. Tim Valores je slovenska družba z omejeno odgovornostjo, ki jo ureja slovensko pravo.

 

  1. Vaši osebni podatki

Politika zasebnosti

Za zagotavljanje storitev mora Tim Valores na svojih računalnikih shranjevati podatke o vas in vseh drugih strankah, povezanih z vašim računom. Pri odpiranju vašega varčevalnega računa nam morate posredovati vaše osebne podatke in podatke o vašem bančnem računu. Ko nam posredujete vaše osebne podatke, ki se nanašajo na vas ali katero koli drugo povezano osebo, potrjujete, da ste vi in povezana oseba seznanjeni in se strinjate z zbiranjem, uporabo in hranjenjem teh podatkov za namene vzdrževanja in upravljanja vašega računa. Tim Valores se zavezuje, da ne bo razkril podatkov o vas drugih osebah, povezanih z vašim računom tretjim osebam, razen v smislu regulativnih ali pravnih obveznosti.
Tim Valores bo po zaprtju vašega računa hranil podatke o vas najmanj pet in največ deset let, nato pa bodo vaši osebni podatki izbrisani iz evidenc podjetja Tim Valores.
Naša odgovorna oseba za varstvo podatkov je določena z aktom o sistemizaciji delovnih mest, z nami pa lahko vzpostavite stik s pomočjo kontaktnih podatkov, objavljenih na spletni strani Tim Valores.
Urad informacijskega pooblaščenca je neodvisno telo RS, ustanovljeno za podpiranje pravic do informacij. Njihov naslov se nahaja na spletni strani:https://www.ip-rs.si/

Uporaba piškotkov

Tim Valores uporablja piškotke. Z uporabo naših spletnih strani in aplikacij soglašate z uporabo piškotkov v skladu s pogoji naše politike o piškotkih.

 

  1. Varnost in zasebnost

Medsebojna komunikacija

Tim Valores lahko kontaktirate preko naslednjih kanalov:
E-pošta: info@timvalores.si
Naslov podjetja: Jarška cesta 10b, SI 1000 Ljubljana
Naslov poslovne enote Slovenj Gradec: Cankarjeva ulica 16, SI 2380 Slovenj Gradec
Naslov poslovne enote Celje: Mariborska cesta 86, SI 3000 Celje
Delovni čas: od 9:00 do 15:00 od ponedeljka do petka
Telefon: +386 (0)2 620 05 71
Brezplačna tel. št. (samo za SLO):080 30 45

Prenosi

Sprejemate, da se med komunikacijo med vami in Tim Valores prenašajo podatki po internetu s protokolom https, ki vključuje raven varnosti, ki je splošno sprejeta in ponuja izjemno zanesljivo zasebnost in natančnost prenosa podatkov.

E-naslov

Sprejemate, da vam bo Tim Valores po elektronski pošti pošiljal informacije, vključno s potrdili o spremembah ključnih nastavitev računa, podatke za prijavo, potrditve naročil, izvedbene nasvete, pogodbe, mesečne izpiske, opozorila o cenah in morebitne spremembe pogojev. Od e-poštnih sporočil, ki se nanašajo na vaš račun in njegovo upravljanje, se ne morete odjaviti.
Tim Valores vam lahko pošlje tudi splošne informacije o posodobitvah svojih izdelkov in storitev. Od teh splošnih posodobitev se lahko odjavite tako, da sledite navodilom, ki jih vsebujejo e-poštna sporočila.

Vaša odgovornost je, da zagotovite zanesljivega ponudnika e-poštnih storitev, ki omogoča pravočasen prikaz Tim Valores sporočil e-pošte.

Razumete in sprejemate, da e-pošta ni šifrirana in da deluje s podobno stopnjo zasebnosti, saj ima omrežni inženir možnost videti e-pošto in priloge, če se odloči za odpiranje pošte.

SMS

Tim Valores lahko za mobilne telefone uporablja SMS kot hitro povezavo z vami.
Tim Valores se lahko zanese na vaše prejemanje vsebine SMS sporočil, če v petih minutah po pošiljanju ni prejel nobene zavrnitve informacij. Tim Valores se lahko v zvezi s tem zanaša na natančnost lastnih zapisov o prenosu, ki je podprta z neodvisno potrditvijo evidenc svojega ponudnika telekomunikacijskih storitev.

Tim Valores ne odgovarja za izgube obvestil, ki jih lahko imate zaradi SMS sporočila, ki je bilo poslano v okoliščinah, ki niso pod neposrednim nadzorom Tim Valores. Do tega lahko pride, če je bil vaš mobilni telefon izklopljen ali deluje v coni ali na storitveni tehnologiji, ki ni bila dosegljiva pri ponudnikih SMS tehnologije, ki jih uporablja Tim Valores.

 

  1. Razpoložljivost sistema in izpadi sistema

Spletna stran Tim Valores naj bi delovala nenehno, razen kadar so potrebne načrtovane posodobitve in vzdrževanje programske opreme, ki se običajno izvajajo ob vikendih. Tim Valores bo preko spletne strani vedno posredoval vnaprejšnje opozorilo za načrtovani izpad. Možne so tudi načrtovane prekinitve zaradi nujnega vzdrževanja, ki ne more čakati do vikenda. Takšne prekinitve storitev bodo, če je le možno, izvedene v času manjšega javnega povpraševanja po storitvi.


Če pride do nenačrtovane prekinitve storitve in imate odprto naročilo, bo vaše naročilo običajno ohranjeno.
Sprejemate, da je prekinitev storitve neizogiben dogodek v omrežnih računalnikih.

 

  1. Jezik

Kot stranka upoštevate, da je Tim Valores pri prevajanju postopkovnega in operativnega gradiva v različne jezike skrbel, da bi ti prevodi pošteno odražali osnovni pomen izvirnega dokumenta v referenčnem jeziku Tim Valores, ki je slovenščina. V primeru razlik med slovensko različico teh pogojev in kakršno koli različico, ki ni slovenska, prevlada slovenska različica.
Na Tim Valores se lahko obrnete v katerem koli jeziku, objavljenem na spletni strani Tim Valores.
Neuradne in uradne pritožbe lahko vložite v katerem koli jeziku, objavljenem na spletni strani Tim Valores.

Reševanje sporov poteka v slovenščini in se vam sporoči v slovenščini ali v angleščini.

 

  1. Zakon

Pravo, ki strankam ureja zagotavljanje storitve Tim Valores, je slovensko pravo, vse spore, ki nastanejo v zvezi s tem, pa urejajo izključno slovenska sodišča.
Strinjate se, da boste upoštevali vse ustrezne zakone na katerem koli ozemlju, na katerem uporabljate storitev Tim Valores.

Nakup ali prodaja plemenitih kovin

Enostavno kupi ali prodaj plemenite kovine po najugodnejših pogojih na trgu

Varčevalni načrt Valores

Vstopi v svet plemenitih kovin s poljubnimi zneski od 50 € naprej in vse do svojih ciljev

Nakup ali prodaja plemenitih kovin

Enostavno kupi ali prodaj plemenite kovine po najugodnejših pogojih na trgu

Varčevalni načrt Valores

Vstopi v svet plemenitih kovin s poljubnimi zneski od 50 € naprej in vse do svojih ciljev