Ekipa za zlato prihodnost

Valores je skupina svetovalcev, ki najprej vlaga v svoje finančno znanje,nato pa z njim spremlja posameznike do njihovih ciljev.

Naše poslanstvo

Valores verjame v preprost, pregleden in nagrajujoč način zagotavljanja finančne svobode z najboljšimi produkti za vse. Tim sestavljamo finančni svetovalci, ki smo kot posamezniki dolgoletno poklicno delo oplemenitili v skupnem podjetju.
Na ta način smo postali močan sogovornik vsem produktnim partnerjem in s tem pridobili zelo ugodne pogoje za stranke in svetovalce. Valores je skupina svetovalcev, ki najprej vlaga v svoje finančno znanje, nato pa z njim spremlja posameznike do njihovih ciljev.

Group 6122

“Če izboljšamo življenje enega samega človeka, je bilo naše življenje koristno.”

Irena Linasi

Ustanoviteljica in direktorica

Irena Linasi je izkušena svetovalka za mednarodne poslovne finance. S svojim znanjem in strokovnostjo je že pomagala več kot 500 uspešnim slovenskim in tujim podjetnikom. S svojim delovanjem v 8 državah EU in širše je številnim podjetjem olajšala dostop do investicijskega kapitala ter strankam omogočila naložbe v plemenite kovine. Ima bogate izkušnje na področju predavanj o investicijah, poslovnih financah ter naložbah v plemenite kovine, poleg tega pa deluje tudi kot ocenjevalka za investicije v start-up podjetjih.

Group 6124 (1)

“Pomoč je tvoja največja moč.”

Aljoša Iskra

Ustanovitelj

Aljoša je mednarodni finančni strokovnjak, podjetnik in vizionar z bogatimi izkušnjami na področju borznih trgov, plemenitih kovin in investicijskem svetovanju. Svojo karierno pot je začel po bivanju in študiju v tujini kot uspešen borzni posrednik, z znanjem in razvejano mrežo stikov pa je ustanovil in povezal visoko usposobljene ekipe za razvoj informacijskih tehnologij – Sparky Consulting, borznega trgovanja – Optimtrader in trgovanja s plemenitimi kovinami – Tim Valores. Vse tri raznovrstne ekipe sestavljajo strokovnjaki, ki podjetja in posameznike usmerjajo k visoko tehnološkem razvoju in investicijam, obenem pa jim omogočajo, da s pravo kombinacijo postanejo vitkejši, agilnejši in konkurenčnejši.

Rezervirajte posvet s svetovalcem

Izberite brezplačen termin z osebnim svetovalcem, prejmite odgovore na želena vprašanja ali prilagodite strategijo svojim ciljem.
Po izbiri termina vas bo v kratkem kontaktiral eden izmed Valores asistentov, s katerim se boste dogovorili glede načina izvedbe (obisk v poslovalnici ali oddaljeno).


Na voljo smo vam tudi na brezplačni telefonski številki ali emailu.

Nakup ali prodaja plemenitih kovin

Enostavno kupite ali prodajte plemenite kovine po najugodnejših pogojih na trgu

Varčevalni načrt Valores

Vstopite v svet plemenitih kovin s poljubnimi zneski od 50 € naprej in vse do svojih ciljev

Nakup ali prodaja plemenitih kovin

Enostavno kupite ali prodajte plemenite kovine po najugodnejših pogojih na trgu

Varčevalni načrt Valores

Vstopite v svet plemenitih kovin s poljubnimi zneski od 50 € naprej in vse do svojih ciljev