Valores - 10 let pravih vrednot

Deli:

Ob jubileju in slovesnosti se v nas vzbuja mnogo čustev. Tim Valores je zgodba, ki se je pred desetimi leti rodila iz strasti, vztrajnosti in moči vrednot. Grški filozof Platon je pred 2500 leti opisal štiri temeljne vrednote: pravičnost, srčnost, zmernost in razumnost. Za nas pomenijo veliko več kot le besede; so smernice, ki nas vodijo, da svoje poslanstvo opravljamo s srcem. Ob jubileju se spominjamo zgodb, ki so nastale tekom let. Ena najlepših se je porodila med projektom »Moč vrednot« (2012), v sklopu katerega je nastala pesem »Vse vrne se nam«. Avtorica besedila je Lucija Mirkac, takrat še osnovnošolka, ansambel Napev pa je pesem uglasbil.


Januarja 2014 smo se uradno podali na skupno pot kot Tim Valores. Močno smo verjeli v potencial plemenitih kovin. Ob rojstvu našega podjetja je znašala vrednost zlata komaj 923 € za unčo. Danes zlato dosega rekordne vrednosti in ponosni smo, da smo ljudem pomagali graditi domove, izobraževati otroke in ustvarjati rezervo za jesen življenja.

 

Zmeraj smo se zavedali pomena dobrodelnosti in vrhunskim športnikom pomagali pri njihovih začetkih. Prav tako smo s številnimi projekti v sodelovanju z Rotary klubom Slovenj Gradec pomagali otrokom iz socialno ogroženih družin. Še posebej ponosni smo na mlajšo ekipo, ki je v avgustovskih poplavah zavihala rokave in odšla pomagati ljudem v stiski.

 

»Dobrodelnost je luč, ki jo lahko vsak posameznik prižge v srcu drugih. Ko delimo svoje darove, ne obogatimo le drugih, temveč tudi sami sebe

Avtor: Neznan

 

 

 

V teh desetih letih je nastalo veliko čudovitih zgodb. Naš največji uspeh pa je, da je ekipa prerasla v družino. Skupaj rastemo kot posamezniki, si stojimo ob strani in skrbimo, da je sleherni delovni dan napolnjen z dobro voljo in smehom. Starejše generacije učijo mlajše, mlajši pa skrbijo za digitalno pismenost starejših. Našo skupnost odlikuje vzajemna podpora in trud za doseganje najboljših rezultatov.

 

Veselimo se prihodnosti, ki nam prinaša nove priložnosti in izzive. V veri, da je uspeh lahko podprt le z vrednotami, bomo še naprej pisali svojo zgodbo, kjer ima prednost srčnost.

 

Hvala vsem našim članom, zaposlenim, poslovnim partnerjem in strankam, ki ste del te zgodbe in prispevate k njeni edinstvenosti.

 

 

Deli:

About The Author

Preberite tudi

Nakup ali prodaja plemenitih kovin

Enostavno kupite ali prodajte plemenite kovine po najugodnejših pogojih na trgu

Metalni račun Valores

Vstopite v svet plemenitih kovin s poljubnimi zneski od 50 € naprej in vse do svojih ciljev

Nakup ali prodaja plemenitih kovin

Enostavno kupite ali prodajte plemenite kovine po najugodnejših pogojih na trgu

Metalni račun Valores

Vstopite v svet plemenitih kovin s poljubnimi zneski od 50 € naprej in vse do svojih ciljev