Navdihujoče predavanje Irene Linasi na dogodku 500 podjetnic

Deli:

Na enem najpomembnejših dogodkov, ki spodbuja in razvija podjetništvo med ženskami ter se osredotoča na poslovno odličnost, je naša direktorica Irena Linasi, izvedla navdihujoče predavanje s temo “4 Z” (znanje, zlato, zemlja in zdravje). Gre za največji slovenski “ženski poslovni dogodek” pod imenom 500 podjetnic, ki se je letos že devetič odvijal na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Poudarki predavanja

Pod sloganom “KAPITAL – OSEBNI, DRUŽBENI, FINANČNI” so predavatelji in gostje razpravljali o ključnih dejavnikih uspeha v podjetništvu. Irena je poudarila pomembnost tako imenovanih 3 Z, ki vodijo k zdravemu in mirnemu življenju. Izpostavila je tudi pomen izkoriščanja vsakega dneva za pridobivanje znanja, povezovanje in mreženje, razvoj prijateljstev ter poslovnih partnerstev.

Vir: Dnevnik, 2023

Irena: “Pravo bogastvo je znanje”

Največje bogastvo, ki ga lahko nekdo ima, je znanje. Še posebej tisto, ki ga nenehno obogatimo z novimi veščinami in informacijami. Poleg tega je Irena opozorila na pomen zemlje in napovedala, da bodo nove krize povezane predvsem s pomanjkanjem hrane ter možnostmi za njeno proizvodnjo.

Med svojim govorom je Irena poudarila tudi pomembnost ohranjanja človeškosti, iskrenosti in dobronamernosti v vsem, kar počnemo. Brez sebičnosti in materialnih motivov, ampak z empatijo do vseh okoli nas.

 

Ekipa 500 podjetnic pripravila posebno presenečenje za našo Ireno

Organizatorji dogodka 500 podjetnic so pripravili prav posebno presenečenje za 30 let podjetništva naše direktorice. Po govoru, so jo ponovno povabili na oder, kjer so ji članice skupine BEPOP zapele vsem znano pesem »Moje sonce«. Sledil je čudovit govor in čestitka za uspešnih 30 let podjetništva, ob tem pa so pripeljali tudi izjemno slavnostno torto.

Valores stojnica

Na naši stojnici smo predstavili s kar nekaj produkti. V ospredju je bil predvsem naš jubilejni srebrnik SRCE, ki smo ga izdelali posebej v spomin 10. obletnice delovanja podjetja Tim Valores.

Valores jubilejni srebrnik Srce

Irena je povedala: »Srce na srebrniku je simbol ljubezni, ki nosi izjemen in globok pomen v človeški zavesti. Obdaja ga nežna čipka, v njem pa z vsake strani raste nagelj, simbol slovenske narodne identitete. Srebrnik na obeh straneh obkroža nežni venec, ki ponazarja krog neskončnosti – rojevanje, minevanje, vračanje in ponovna rast. Na drugi strani srebrnika je logotip Valores, ki združuje vse kar je dobro, častno, trajno, vredno in spoštljivo.“

ValoreSchool – Delavnica: Osnove financ za podjetnice

Posebej za udeleženke konference smo organizirali delavnico Osnove financ za podjetnice, katero bomo izvedli 14. maja 2024 v prostorih podjetja Tim Valores (Jarška cesta 10B, 1000 Ljubljana). Delavnico bo vodila Irena, ki bo ‘po domače’ razložila vse, kar mora lastnik podjetja vedeti o teh izkazih, in opozorila na najpogostejše napake podjetnikov. Sprejeli bomo 12 udeleženk, zato pohitite s prijavo, saj se mesta hitro polnijo.

Deli:

About The Author

Preberite tudi

Nakup ali prodaja plemenitih kovin

Enostavno kupite ali prodajte plemenite kovine po najugodnejših pogojih na trgu

Metalni račun Valores

Vstopite v svet plemenitih kovin s poljubnimi zneski od 50 € naprej in vse do svojih ciljev

Nakup ali prodaja plemenitih kovin

Enostavno kupite ali prodajte plemenite kovine po najugodnejših pogojih na trgu

Metalni račun Valores

Vstopite v svet plemenitih kovin s poljubnimi zneski od 50 € naprej in vse do svojih ciljev