Z veseljem vas vabimo, da se nam pridružite na izjemnem webinarju z naslovom “Ali se zlato še splača?”. Ta izobraževalni dogodek bo potekal prek spleta v četrtek, 22. junija 2023, s pričetkom ob 18. uri.

 

 

Obsegal bo tri tematske sklope, ki bodo osvetlili pomembne vidike investiranja v obdobju recesije, s poudarkom na izbiri med investiranjem v zlato ali delnice. Podrobneje se bomo posvetili naslednjim sklopom:

 

1. Aktualne finančne novice

V prvem sklopu bomo predstavili najnovejše finančne novice in analizirali trenutno gospodarsko stanje na svetovnih trgih. Poglobili se bomo v ključne kazalce in trende, ki so pomembni za razumevanje aktualne situacije. Ali je recesija že pred vrati?

 

2. Kaj izbrati – zlato ali delnice?

V drugem sklopu se bomo poglobili v primerjavo med investiranjem v zlato in delnice v obdobju recesije. Osredotočili se bomo na prednosti, tveganja in možne donosnosti obeh investicijskih možnosti, da bi vam pomagali pri sprejemanju informiranih odločitev glede vaše investicijske strategije.

 

3. Pogosta vprašanja: Kako urejati hrambo zlata

V zadnjem sklopu se bomo posvetili odgovorom na pogosta vprašanja glede varne hrambe fizičnega zlata. Izpostavili bomo pomembne nasvete in smernice za učinkovito upravljanje tega dragocenega kovinskega materiala.

 

Naš gostitelj in voditelj webinarja bo Peter Herman, priznan finančni svetovalec podjetja Tim Valores, ki se lahko pohvali s kar 15-letnimi izkušnjami na področju plemenitih kovin. Gospod Herman je izkušen strokovnjak, specializiran za investiranje v plemenite kovine, strokovno znanje s pridobljenimi licencami pa ima tudi na drugih naložbenih področjih. Njegovo bogato znanje in izkušnje vam bodo omogočile pridobivanje dragocenih vpogledov in nasvetov, ki vam bodo pomagali pri oblikovanju vaše investicijske strategije v času recesije.

 

Ne zamudite te izjemne priložnosti za pridobivanje dragocenega znanja. Veselimo se vaše udeležbe!

 

Prijavite se na webinar prek spodnje povezave in si zagotovite svoje mesto.