Aktualne novice, Dogodki/Mediji

Prijateljstvo, ki plemeniti – Pripelji prijatelja

Ali ste kdaj razmišljali o tem, kako bi lahko svojo varčevalno strategijo še izboljšali? Morda bi si želeli zaslužiti nekaj dodatnega srebra ali pa prijateljem omogočiti enako finančno varnost, kot jo uživate sami. Ne glede na vaše motive imamo za vas odlično novico – Metalni račun Valores vam omogoča doseganje finančnih ciljev preko deljenja lastne izkušnje s prijatelji, znanci in družinskimi člani preko priporočilnega programa “Pripelji prijatelja”. Preberite več o tem, kako lahko sodelujete in si prislužite nagrade za vašo priporočilo!

 

 

Kako povabim svoje prijatelje?

Priporočiteljsko povezavo ali kodo posredujte prijateljem in znancem. Le-ti jo vpišejo ob brezplačni registraciji Metalnega računa Valores.

Priporočiteljsko kodo oziroma povezavo aktivirate znotraj vašega Metalnega računa Valores. Po prijavi kliknite na svojo profilno sliko v zgornjem desnem kotu zaslona in iz spustnega seznama, ki se prikaže, izberite “Priporočaj prijatelju”.

Odprlo se bo okno, kjer boste pred pridobitvijo vaše priporočiteljske kode oziroma povezave pozvani na potrditev oz. strinjanje s Splošnimi pogoji sistema priporočanja “Pripelji prijatelja”. Te skrbno preberite, saj vsebujejo pomembne informacije o delovanju priporočilnega programa in pogojih, ki jih morajo izpolniti vaši prijatelji, da bi bili upravičeni do prejema nagrade.

 

Po potrditvi sprejemanja Splošnih pogojev sistema priporočanja “Pripelji prijatelja” boste pridobili vašo priporočiteljsko kodo oziroma povezavo. To delite s svojimi prijatelji in jih povabite, da se brezplačno registrirajo preko vaše priporočiteljske povezave ali z vnosom vaše priporočiteljske kode.

 

 

Ko boste s svojimi prijatelji delili vašo priporočiteljsko povezavo, jih bo ta vodila na registracijsko stran s predizpolnjenim poljem kode priporočitelja. V kolikor želite odpreti svojo priporočiteljsko povezavo, se morate najprej odjaviti iz vašega Metalnega računa Valores. V kolikor ste že prijavljeni v vaš račun predogled priporočiteljske povezave ni mogoč.

 

 
 

Prijateljstvo, ki plemeniti. Dobesedno.

Vaši prijatelji morajo izpolniti vse pogoje, da prejmete nagrado. To vključuje registracijo Metalnega računa Valores, oddajo KYC (Know Your Customer) podatkov in prvo vplačilo. Ko vaš prijatelj izpolni vse pogoje, prejmete nagrado 10 g srebra na svoj Metalni račun. Nagrado 10 g srebra prejme tudi vaš prijatelj. Več o tem na Seznamu nagrad sistema priporočanja “Pripelji prijatelja” .

Vaše zaupanje nam veliko pomeni, zato vam želimo zagotoviti najboljšo možno storitev. Če imate kakršnakoli vprašanja ali izzive s priporočilnim programom, se obrnite na nas. Dosegljivi smo na telefonski številki 080 30 45 ali na epoštnem naslovu info@valores.si. Zahvaljujemo se vam za priporočanje Metalnega računa Valores in zaupanje v naše storitve.

Prijavite se v vaš Metalni račun Valores, aktivirajte svojo priporočiteljsko povezavo oziroma kodo in pomagajte svojim prijateljem, da odkrijejo nove priložnosti za varčevanje in naložbe ter dosežejo finančno svobodo in varnost.

 

Valores

Ekipa Valores je skupina svetovalcev, ki najprej vlaga v svoje finančno znanje, nato pa z njim spremlja posameznike do njihovih ciljev.

Sorodni članki