ValoreSchool in Evropska poslovna šola predstavljata inovativen izobraževalni program za oblikovanje kariere prihodnosti.

 

V zadnjih 25 letih smo porabili štirikrat več, kot smo prihranili. To je posledica imperativa kapitalistične družbene ureditve, ki poudarja potrošnjo ne glede na ceno – razumljivo, če upoštevamo gospodarske zahteve, vendar pa zanemarja zmožnosti potrošnikov. V enem letu povprečno kupimo med 10 in 40 različnimi izdelki (oblačila, nakit, pohištvo, kozmetika, knjige…), ki jih uporabimo le nekajkrat ali celo sploh ne.

 

Izobraževalna, poslovna in finančna pismenost prebivalcev Evropske unije v starosti od 16 do 65 let je na takšni ravni, da kar 77 % ljudi nima dovolj znanja in veščin za učinkovito vodenje svojih poslovnih odločitev in financ. Glavni strah pred neuspehom se da premagati z učenjem in stalnim vlaganjem v lastne kompetence ter znanje o upravljanju z denarjem.

 

 

 

Prav iz teh razlogov sta ValoreSchool in Evropska poslovna šola zagnala izobraževalni program za oblikovanje kariere prihodnosti. Namenjen je vsem, ki si želijo pridobiti, osvežiti znanje ter deliti izkušnje o kakovostnem upravljanju z denarjem ter kako ga učinkovito varčevati, investirati, zaslužiti in ohraniti za svoje cilje.

 

Izobraževalni program za kariere prihodnosti zagotavlja, da bodo udeleženci pridobili znanja ne le za upravljanje denarja v poslovnih in zasebnih namenih, temveč tudi za boljše varčevanje in zmanjšanje nepotrebnih stroškov. Prav tako se bodo naučili, kako preseči finančne izzive in ustvariti trajne finančne rezerve.

 

Skupni izobraževalni program ValoreSchoola in Evropske poslovne šole, kot tudi začetek vpisa, bosta slovesno predstavljena na dogodku Dan podjetništva na Hrvaškem, ki se bo odvijal v Zaprešiću, v sredo, 18. oktobra, od 10. do 14. ure.