Aktualne novice, Novice

Otvoritev izobraževalne platforme ValoreSchool

 

V sredo, 26. oktobra, smo v Slovenj Gradcu organizirali prav poseben dogodek, ki je bil namenjen otvoritvi izobraževalne platforme ValoreSchool. Platforma ValoreSchool predstavlja zakladnico finančnega znanja in izobraževalnih vsebin namenjenih tako vlagateljem kot podjetnikom. Z uporaba platforme lahko uporabniki dostopajo do vsebin namenjenih osnovam ravnanja z denarjem, kako zaslužiti, trošiti, varčevati, investirati, imeti. Uporaba vsebin je v začetku namenjena slovenskemu in hrvaškemu trgu, nato pa bo na voljo tudi v ostalih svetovnih jezikih.

Skozi ValoreSchool bodo uporabniki ozavestili dejavnike, ki močno vplivajo na naše finančno stanje, vključno s prepričanji, strahovi, motivi, osebnimi lastnostmi in preteklimi izkušnjami. Naučili se bodo dobro ravnati z denarjem, saj teh lastnosti ne pridobimo z rojstvom, ampak se jih moramo naučiti.

Dostop do platforme: www.valoreschool.com

Slika: Izobraževalna platforma ValoreSchool

Dogodek pa je imel pomembno težo tudi za meddržavno sodelovanje Slovenije in Hrvaške, saj prav te dni (oktober 2022) Slovenija in Hrvaška praznujeta 30 let od vzpostavitve diplomatskih odnosov. Zaradi želje po krepitvi vezi tudi v poslovnem svetu, smo v ta namen organizirali okroglo mizo tako slovenskih podjetnikov (Irena Linasi Rogač, Tim Valores d.o.o. in Primož Kotnik, Robeta d.o.o.) kot tudi hrvaških podjetnikov (Dražen Benčec, Fabema metali in Marin Gospić, United POP akademija). Podali so zelo zanimiva osebna razmišljanja in izkustva, ki bodo tako posameznikom in podjetnikom v veliko pomoč v zahtevnih, prihajajočih gospodarskih časih.

Slika: Okrogla miza podjetnikov

Z dogodkom smo želeli opozoriti tudi na pomembnost dobre volje, pozitivizma in medsebojnega druženja katerih pridih so ustvarili glasbeniki in njihove glasbene točke. Kantavtor Adi Smolar, ženska vokalna skupina Nova (ŽVS Nova) in harmonikarski orkester glasbene šole Nejca Kresnika so z nastopi lepo zaokrožili in poudarili pomembnost našega skupnega iskanja lepše prihodnosti.

 

Slika: Nastop harmonikarskega orkestra glasbene šole Nejca Kresnika

 

Za našo lepšo prihodnost si s finančnih izobraževanjem in novo platformo ValoreSchool prizadevamo tudi pri podjetju Valores. Večina ljudi ne razume, da ni pomembno, koliko denarja lahko zaslužimo, ampak koliko ga lahko uspemo tudi obdržati. Vsi smo že slišali za loterijske milijonarje, ki so čez noč izgubili vse, ker niso znali ravnati z denarjem. Povsem jasno je, da državljani potrebujejo veščine in znanja, ki jim olajšajo vsakodnevno odločanje o upravljanju denarja in še nikoli prej ni bilo tako pomembno razmišljati o svojih osebnih financah kot ravno danes. Vse to poudarja pomembnost tovrstnih izobraževanj, saj se mora učenje o upravljanju denarja začeti že v zgodnjem otroštvu in predstavljati vseživljenjsko izkušnjo. S ponosom lahko rečemo, da prav to omogoča tudi naša platforma ValoreSchool.

 

Valores

Ekipa Valores je skupina svetovalcev, ki najprej vlaga v svoje finančno znanje, nato pa z njim spremlja posameznike do njihovih ciljev.

Sorodni članki