Tim Valores: Zaveza trajnostnemu razvoju s prejetim certifikatom ISO 14001

Deli:

Nedavno smo prejeli prestižni certifikat ISO 14001. Ta dosežek odseva našo predanost trajnostnemu razvoju in skrbi za okolje, ki sta ključnega pomena za nas in za prihodnje generacije.

 

Učinkovito upravljanje okoljskih vidikov

ISO 14001 je mednarodni standard za upravljanje okoljskih sistemov, ki postavlja stroge smernice in zahteve za organizacije v zvezi z okoljskim upravljanjem. Ta standard nam omogoča učinkovito upravljanje okoljskih vidikov, kot so emisije, odpadki, poraba energije in viri. S tem vzpostavljamo celovit sistem, ki nas usmerja k trajnostnemu poslovanju in zmanjšuje negativne vplive na okolje.

 

ISO 14001 - varovanje okolja - Valores

Vir: SIQ

Zaveza k trajnosti in odgovornosti

Pridobitev certifikata ISO 14001 ni preprost postopek, temveč zahteva predanost, nenehno izboljševanje in dosledno upoštevanje okoljskih standardov. Pri Tim Valores smo se odločili stopiti korak naprej in postati vzor v naši panogi z uvedbo tega standarda. Naša zaveza k okolju ni le obljuba, temveč je del naše identitete in načina poslovanja.

 

Ponosni na dosežek – Certifikat 140001

Zakaj smo torej ponosni, da smo prejeli certifikat ISO 14001? Prvič, ta certifikat potrjuje našo zavezanost k trajnostnemu poslovanju in varovanju okolja. Zavedamo se, da ima vsak naš korak in odločitev lahko pomemben vpliv na okolje, zato smo si zastavili visoke standarde in jih dosledno uresničujemo. Drugič, pridobitev tega certifikata nas postavlja v vrsto vodilnih podjetij, ki se zavedajo svoje odgovornosti do okolja in družbe.

 

ISO 14001-Metalni racun-logo iso 14001-Valores

Skupaj za boljši jutri

Pri Tim Valores verjamemo, da je trajnost ključ do dolgoročnega uspeha. Zato bomo še naprej delovali v skladu s standardi ISO 14001 in si prizadevali za še večje okoljske dosežke. Prepričani smo, da je naša odgovornost do okolja tudi naša odgovornost do prihodnjih generacij, zato se bomo trudili biti del rešitve in ne problema.

Vabimo vas, da se pridružite naši misiji trajnostnega razvoja in skupaj soustvarjamo boljši jutri za vse nas. Hvala, ker ste del naše zgodbe, in verjamemo, da je skupaj mogoče doseči velike spremembe.

Deli:

About The Author

Preberite tudi

Nakup ali prodaja plemenitih kovin

Enostavno kupite ali prodajte plemenite kovine po najugodnejših pogojih na trgu

Metalni račun Valores

Vstopite v svet plemenitih kovin s poljubnimi zneski od 50 € naprej in vse do svojih ciljev

Nakup ali prodaja plemenitih kovin

Enostavno kupite ali prodajte plemenite kovine po najugodnejših pogojih na trgu

Metalni račun Valores

Vstopite v svet plemenitih kovin s poljubnimi zneski od 50 € naprej in vse do svojih ciljev