Skupino naših finančnih svetovalcev sestavlja več deset finančnih strokovnjakov, ki so močno podkovani v sklopu naložbenih produktov in varčevalnih shem na področju plemenitih kovin.

Skupaj jih bogatijo desetletja izkušenj, uspešno pa so svetovali že tisočim zadovoljnih strank, ki danes uživajo sadove premišljenih naložbenih in varčevalnih odločitev.

 

Z bogatimi izkušnjami plemenitimo prihodnost

Svetovalci Valores smo specializirani za naložbe v plemenite kovine, torej zlato, srebro, platino in paladij.

Pri svetovanju se močno opiramo na bogate izkušnje iz preteklosti, pa tudi podrobno poznavanje aktualnih dogajanj na trgih, alternativnih možnosti naložb, širšega finančnega področja ter na razumevanje tveganj v poplavi vedno novih finančnih ponudb na trgu.

Ker se zavedamo, da je odločitev za naložbo oz. varčevanje pogojena z osebnimi vzgibi in različnimi finančnimi zmožnostmi, pri svetovanju upoštevamo vaše trenutne finančne razmere, pa tudi želje in cilje, do katerih vam pomagamo s premišljenim vlaganjem vašega premoženja.

 

Zanesljivost, skrb in tradicija

V poplavi vedno novih finančnih produktov in priložnosti, ki obljubljajo visoke donose, zamolčijo pa enako visoko tveganje, v podjetju Valores ohranjamo stabilnost z zanašanjem na tradicijo, varnost naložbe, zanesljivost in zgodovinsko potrjeno ohranjanje vrednosti premoženja v plemenitih kovinah. Te namreč ostajajo – tako kot stoletja, tisočletja prej – tudi danes varen pristan za vaše prihranke.

S celovito podporo, od brezplačnega informativnega svetovanja do skrbi za redne stranke, vam stojimo ob strani s strokovnimi nasveti, ki upoštevajo vaše naložbene in varčevalne načrte ter se prilagajajo aktualnim razmeram. Visoko zahtevni finančni trgi so vam tako veliko bližje in dostopnejši, varne in zanesljive naložbe pa služijo vašim prihrankom in ne obratno.

 

Irena Linasi Rogač, Peter Herman in Marta Rozman

 

Svetovalci Valores so tu za vas

Irena Linasi Rogač je ustanoviteljica in direktorica podjetja Tim Valores, d. o. o., ter avtorica knjige Moja pot do finančne svobode. Je svetovalka za mednarodne poslovne finance z več kot dvajsetletnimi izkušnjami. V svoji karieri je svetovala več kot 500 uspešnim slovenskim in mednarodnim podjetnikom ter menedžerjem in jim pomagala do strateških stikov ter investicijskega kapitala tako v Sloveniji kot v tujini. V okviru delovanja v osmih državah Evropske unije in širše je številna podjetja vodila do investicijskega kapitala v skupni vrednosti več kot 20 milijonov evrov ter strankam do naložb v plemenite kovine v skupni vrednosti več kot 100 milijonov evrov. Karierno pot je začela z lastnim računovodskim servisom in jo nadaljevala kot svetovalka za naložbe v plemenite kovine. Veliko predava o investicijah, poslovnih financah in naložbah v plemenite kovine ter deluje kot ocenjevalka za investicije v zagonskih podjetjih.

Peter Herman je finančni svetovalec z več kot 13 leti izkušenj na področjih plemenitih kovin, bančništva, zavarovalništva, delnic, skladov in kriptovalut. Karierno pot je začel kot specialist za naložbe v plemenite kovine in jo nadgradil z delom v bančništvu, zavarovalništvu ter investicijskih skladih. V zadnjih štirih letih budno spremlja področje kriptovalut ter tehnologije veriženja podatkovnih blokov (blockchain). V svoji bogati svetovalni karieri je z naložbenimi nasveti pomagal več kot 1.600 posameznikom upravljati osebne finance in izbrati prave naložbe glede na njihove potrebe in cilje. Velik poudarek namenja finančni ozaveščenosti posameznikov ter spremljanju pomembnih novosti iz kapitalskih trgov.

Marta Rozman je specialistka za naložbe v plemenite kovine z več kot 12 letnimi izkušnjami na področju osebnih financ. V svoji svetovalni karieri je svetovala že več kot 1.600 posameznikom in podjetnikom glede upravljanja osebnih financ ter izbire prave naložbe glede na potrebe, življenjsko situacijo in cilje. Predava in svetuje zlasti o vlaganju v plemenite kovine, ki ponovno postajo varen pristan za ohranjanje vrednosti premoženja.

Peter Kopinšek je specialist za naložbe v plemenite kovine in finančni svetovalec z več kot 13 letnimi izkušnjami. Glede upravljanja osebnih financ, izbire prave naložbe glede na potrebe, življenjsko situacijo in cilje, je svetoval že več kot 1.500 posameznikom in podjetnikom. O prednostih in možnostih vlaganja v plemenite kovine tudi redno predava in svetuje.

Majda Letonja je finančna svetovalka z izkušnjami, dolgimi kar četrt stoletja, od leta 2007 pa se posveča naložbam v plemenite kovine. Ima licence za trženje vzajemnih skladov in investicijskih kuponov ter licenco za zavarovalniško zastopanje, z bogatimi izkušnjami tudi s tega področja. Svetovala je že več kot 1.500 strankam, tako fizičnim kot pravnim osebam. Vseživljenjska zvestoba temu področju se odraža v dolgoletnem sodelovanju s strankami, s poudarkom na empatiji, zaupanju, širini in strokovnem znanju, ter vse bolj finančni pismenosti in ozaveščenosti posameznikov.

Andreja Turnšek je finančna svetovalka za področje plemenitih kovin in poslovnih financ z dolgoletnimi izkušnjami, od tega 16 let na področju poslovnih financ kot vodja financ in računovodstva ter zadnjih 17 let kot samostojna podjetnica in finančna svetovalka. Ima licence za trženje vzajemnih skladov in investicijskih kuponov ter licenco za zavarovalno zastopanje ter večletne izkušnje s tega področja. Zadnja leta se je specializirala za svetovanje na področju plemenitih kovin in poslovnih financ. Svetuje preko 1.500 strankam, fizičnim in pravnim osebam, skrbi za dolgoročno sodelovanje z njimi in jim pomaga pri upravljanju vseh vrst premoženja, po potrebi tudi preko drugih finančnih strokovnjakov.

Marija Irman je strokovnjakinja na področju plemenitih kovin. Poslovno pot je začela kot programerka osebnih dohodkov, nato kot prokuristka v družinski trgovinski firmi. Pot jo je nato vodila med premoženjske svetovalce na področju investicijskih skladov in osebna zavarovanja. Zadnjih 15 let deluje kot specialistka za naložbe v plemenite kovine. V bogati svetovalni karieri je s finančnem svetovanjem pomagala več kot 2.000 posameznikom izbrati prave naložbe glede na njihove želje, potrebe in cilje.

 

Družina svetovalcev Valores šteje še več visoko usposobljenih članov, ki vam pomagajo do finančne svobode in osvojitve vaših finančnih ciljev, tako srednjeročnih kot dolgoročnih.

Povežite se s svetovalci Valores in izkoristite brezplačno finančno svetovanje.