Irena je svetovalka za mednarodne poslovne finance z več kot 20-letnimi izkušnjami. V svoji karieri je svetovala več kot 500 uspešnim slovenskim in mednarodnim podjetnikom ter menedžerjem in jim pomagala do strateških stikov ter investicijskega kapitala tako v Sloveniji kot v tujini. V okviru delovanja v 8 državah Evropske unije in širše je številnim podjetjem pomagala do investicijskega kapitala v skupni vrednosti več kot 20 milijonov evrov ter strankam do naložb v plemenite kovine v skupni vrednosti več kot 100 milijonov evrov. Veliko predava o investicijah, poslovnih financah in naložbah v plemenite kovine ter deluje kot ocenjevalka za investicije v start up podjetjih.

“Pred kratkim sem izdala svojo knjigo Moja pot do finančne svobode – iskreno, upam da tudi zanimivo, vsebinsko bogato in zabavno zgodbo mojega potovanja. Te poti pa nisem prehodila sama. Tu so bili moji najbližji, sodelavci in vsi ostali, ki šele dobro začenjate svojo pot.” – Irena Linasi Rogač.

V podkastu prisluhnite zgodbi “Moja pot do finančne svobode”, kjer je Irena skozi svojo življenjsko zgodbo v oddaji Odstiranja na Koroškem radiu z nami delila vse, kar je pomembno, zabavno, pretresljivo, edinstveno, zasebno in osebno.