Ekipa Valores predstavlja novost v upravljanju in vlaganju v plemenite kovine.

Spletni račun Valores, digitalna rešitev, ki daje nadzor in dostop do vaših sredstev v vaše roke kjerkoli in kadarkoli, vas tudi v nadgrajeni obliki podpira na poti do finančne svobode.

 

Enostavno upravljanje s sredstvi

Spletni račun Valores nudi jasen pregled nad različnimi produkti, v sklopu katerih vlagate oz. varčujete vaša sredstva.

Poleg pregleda vašega naložbenega portfelja najdete podatke o sredstvih v Glavnem računu Valores.

Sredstva lahko enostavno dodajate, dvignete ali prenesete v Varčevalni načrt, da sledijo vašim trenutnim prioritetam in ciljem.

S klikom na gumb Prenesi v Varčevalni načrt začnete prenos sredstev, določite vrednost in potrdite prenos.

 

 

Za dodatno varnost pred nepovabljenimi pogledi v vaše naložbeno stanje lahko vrednosti zabrišete oz. ponovno prikažete s klikom na modro ikono očesa.

 

Odprtje novega Varčevalnega načrta Valores

Prihranite si pot do svetovalca oz. poslovalnice in z le enim klikom pričnite postopek odprtja Varčevalnega načrta Valores.

Varčevalne načrte lahko prilagajate svojim ciljem in jih s ponavljajočimi plačili, ki jih sami nastavite, še lažje zasledujete. Naj bo to nova nepremičnina, šolanje otrok ali zlata rezerva za jesen življenja, že z malimi koraki in rednimi vložki lahko želje spremenite v resničnost.

 

 

 

Pred pričetkom postopka boste morali opraviti pregled stranke oz. KYC (ang. “know your customer”), da bo varnost vašega Spletnega računa še dodatno okrepljena. Več o postopku pregleda stranke in njegovih prednostih si lahko preberete tukaj.

 

 

Pregled zgodovine transakcij

Redno spremljanje dejavnosti v vašem portfelju je ključ do jasnega zasledovanja finančnih ciljev.

Z jasnim pregledom zgodovine transakcij se lahko sprehodite med vašimi dosedanjimi gibanji sredstev in na podlagi podatkov določite, kako vlagati vnaprej – morda želite vložke povečati ali pa jih prenesti v druge produkte Valores.

 

 

 

Določite lahko prikaz glede na datum in vrsto računa oz. načrta Valores.

 

 

Pregled cen plemenitih kovin na trgu

Borzne cene plemenitih kovin niso nikdar zapisane v kamnu. Umestite vaše naložbe v časovni kontekst gibanj cen zlata, srebra, platine in paladija, ter preverite, kdaj so podcenjene oz. kdaj je pravi čas za povečanje naložbe.

S premikanjem miške po točkah na grafu se prikažejo točne vrednosti na izbran datum, prikaz pa lahko spreminjate po teži (g, kg, oz) in časovnem obdobju do danes (teden, mesec, četrtletje, eno leto, pet let ali dvajset let).

 

 

 

Sestanek z vašim svetovalcem

O dodatnih možnostih naložb in drugih napotkih do finančne svobode se pozanimajte na brezplačnem klicu s finančnim svetovalcem Valores.

Rezervirajte termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vam bodo z veseljem pomagali do najboljših finančnih odločitev.

 

 

 

Skozi možnosti računa s pomočjo vodiča

Če se med uporabo spletnega računa zatakne, vam pomaga Vodič, ki ga najdete v meniju na levi.

Med koraki vodiča se premikate s klikom na Naprej, vodenje pa zaprete s klikom na Preskoči vodič.

 

 

Podrobnejši pregled uporabe spletnega računa vam je na voljo tudi v video vodiču.

 

 

Dodatne nastavitve uporabniškega profila

Ob registraciji oz. pred začetkom uporabe naprednih funkcij Spletnega računa Valores priporočamo, da si prilagodite uporabniške nastavitve ter oddate dokumente, ki dokazujejo vašo istovetnost za zagotavljanje večje varnosti uporabe računa in izvajanja finančnih transakcij.

V spustnem meniju zgoraj desno lahko spremenite geslo, profilno sliko in podatke vašega bančnega računa ter omogočite dvostopenjsko preverjanje (2FA).

Postopek preverjanja stranke (KYC) je za zagotavljanje varnosti finančnih transakcij nujen in dobrodošel, vam pa vzame le nekaj minut. Več o tem, zakaj je oddaja vaših podatkov ključna za zagotavljanje varnosti spletnih transakcij, si lahko preberete tukaj.

 

 

Del finančne svobode so tudi napredne rešitve in posluh za uporabnika

Ker se zavedamo, da lahko le z nenehnim izpopolnjevanjem in izboljšavami odgovarjamo na potrebe zahtevnih sodobnih vlagateljev, lahko v prihodnje pričakujete še več naprednih rešitev.

Upamo in verjamemo, da bo Spletni račun olajšal upravljanje z vašimi financami, v kombinaciji s poglobljenim osebnim pristopom pa se bomo še naprej trudili zagotavljati odlično izkušnjo tako malim kot velikim vlagateljem.

Dobrodošli v prihodnost vlaganja v plemenite kovine.